Ljudski resursi

Krenuli smo 1992. godine skromno sa samo tri djelatnika, a danas SIŽE_KUPRES tim čini 70-tak zaposlenih od čega 20% djelatnika ima visoku stručnu spremu bilo da su to inženjeri drvne tehnologije, arhitekti, dizajneri, ekonomisti ili informatičari.

U toj uobičajeno „muškoj“ djelatnosti i 17% naših djelatnica daje svoj doprinos u realizaciji zacrtanih ciljeva. Nadasve smo ponosni našim mladim i dinamičnim timom prosječne starosti svega 33 godine. Ova jezgra mladih ljudi čini pokretačku snagu punu novih ideja, inovativnih rješenja uz visoku motiviranost, odgovornost  i kompetenciju na svim područjima našeg poslovanja. 

Velika pažnja i napori posvećuju se timskom radu gdje se poštuju i uvažavaju različita mišljenja u rješavanju pojedinih zadataka. 

 Tim SIŽE_KUPRESA garancija je daljnjeg uspješnog razvoja kompanije i njezin temelj. Uvjereni smo da je budućnost pred nama. Tu budućnost želimo graditi zajedno na osnovama  međusobnog poštovanja i povjerenja unutar kompanije, kao i u odnosu s našim poslovnim partnerima.